Grevskapsloppet 2018

Presentation av våra Guldsponsorer 2018 

 Vår tanke med outdoordays.se är att ge kunden bästa tänkbara förutsättningar för sina utomhusdagar.

Vi har valt tillbehör med omsorg. Bästa tänkbara funktion och av absolut högsta kvalite. Alla tillbehören är noga testade och utvärderade av oss. Allt för att göra dig som kund nöjd. 

 https://www.outdoordays.se/Jönköping energi

Tillsammans med våra kunder bidrar vi till ett bättre och mer hållbart Jönköping. En god kraft idag och för framtiden.

www.jonkopingenergi.se

____________________________________________________________ 

Sponsorer sökes!

Visionen är att Grevskapsloppet ska vara en fest för hela familjen med många kringaktiviteter vid tävlingsområdet på Brahevallen samt andra platser på Visingsö.

Vi vill att loppet ska sporra och motivera alla typer av människor till att röra sig för att må bra och vi erbjuder olika klasser för att matcha alla smaker. Förra året deltog ca 400 löpare.

Vi söker sponsorer som kan bidra med pengar, tjänster eller produkter, och hoppas att du eller ditt företag vill vara med. Alla typer av bidrag välkomnas!

Vill du bli sponsor, kontakta linn.holter@live.se

Tre olika sponsorkategorier 

Guld 10000 kr eller mer

Ingår; 5 startplatser, stor logotype väl synlig på hemsida och sociala medier, omnämnande av speaker vid flera tillfällen under tävlingsdagen, logotyp på nummerlapp, möjlighet att synas på tävlingsområdet**  

Silver  >3500 kr eller tjänster/produkter till ett högt värde

Ingår; 3 startplatser, mellanstor logotype väl synlig på hemsida och sociala medier, omnämnande av speaker under tävlingsdagen, möjlighet att synas på tävlingsområdet**  

Brons >500 kr eller tjänster/produkter

Ingår; Logotype på hemsidan och sociala medier, möjlighet att synas på tävlingsområdet**

 ** Man får själv ta med skyltar och marknadsföringsmaterial till området. Vid behov av större yta eller försäljning av varor kontakta arrangörsgruppen.

Vi behöver bland annat hjälp med; Tält, skjuts ToR från hamnen, produkter som kan användas vid lotterier, produkter till prisutdelning av vinnare, fika och lättare måltider till café, tryck av posters/flyers, marknadsföring, funktionärskläder och mycket, mycket mer…